Przyjaciele dla Wiktorii

Kolejna przepiękna sobota za nami Tym razem gościliśmy w malowniczym Kijaszkowie, gdzie wspólnie z Joanną Grabowską i Przyjaciółmi Wiktorii bawiliśmy się na pikniku charytatywnym „Przyjaciele dla Wiktorii”. Dla małej Wikusi zebrało się mnóstwo osób z wielkimi serduszkami. Wszyscy pomagali dorzucając swoje grosiki do puszek na leczenie i rehabilitację Wiktorii. Grosików było całkiem sporo i wspólnymi siłami zebraliśmy 2178,70zł!!!
Fundacja Werwa Team z całego serca dziękuje za udział w organizacji imprezy przede wszystkim 🌼 Joannie Grabowskiej 🌼, która była inicjatorką spotkania.
Wsparcia naszej Fundacji udzieliła cała rzesza osób i instytucji, dzięki którym mogliśmy tak wspaniale bawić się
Z całego serca dziękujemy:
* Wójtowi Gminy Czernikowo Tomaszowi Krasickiemu
* Dyrektorowi Szkoły w Steklinie Grzegorzowi Kozłowskiemu
* Strażakom z OSP w Czernikowie
* Sołtys Kijaszkowa Pani Halinie Fajfer
* Jackowi Sadowskiemu
* Skakańcom Dmuchańcom Wiatr
* Dominice ze Szkoły Tańca Paroo
* Przedstawicielkom Firmy Faberlic
* Animacjom Domino
* Firmie Usługowej Dariusza Motyka
* Dziewczynkom, które wzbogaciły naszą imprezę wokalnie:
🤩Oli Ziętarskiej 🤩Karolince Maćkiewicz 🤩 Emilce Maćkiewicz 🤩 Lidce Romanowskiej 🤩
W imieniu organizatorów dziękujemy bardzo naszym wszystkim wolontariuszom, dzięki którym tak sprawnie wszystko przeprowadziliśmy.
Kochani bardzo się cieszymy, że byliście z nami

Dziękujemy za Wasze wielkie serca! Zaglądajcie na naszą stronę i do zobaczenia na kolejnej akcji charytatywnej. 🥰🥰🥰