Pomagamy Mateuszowi :-)

Nie ma lepszego sposobu na uczczenie 2 urodzin 馃巶Fundacji ni偶 impreza charytatywna!
4 stycznia na zaproszenie m艂odzie偶y z VI LO byli艣my w MDKu w Toruniu. To kolejna akcja wspieraj膮ca zbi贸rk臋 艣rodk贸w na rehabilitacj臋 i zakup protezy dla Mateusza Koledzy Mateusza spisali si臋 na medal 馃馃弳馃zapraszaj膮c niesamowity korow贸d Gwiazd! Wiktoria i Tymon doskonale sprawdzili si臋 w roli prowadz膮cych. Koncert rozpocz膮艂 Zesp贸艂 M艂ody Toru艅 z mega dawk膮 folkloru. Potem zesp贸艂 Best Crew i ca艂kowita zmiana stylu na Hip-hop. Chwil臋 艣wi膮tecznego nastroju podarowa艂 nam Zesp贸艂 Katharsis. Pi臋kne wokalistki – Nela, Kornelia, Nicola, Ola – niesamowici tancerze i muzycy, zespo艂y i soli艣ci a wszystko przeplecione licytacjami fant贸w podarowanych przez 偶yczliwych ludzi. Do tego sto艂y pe艂ne s艂odko艣ci z ciastami upieczonymi przez Kamil臋, Ani臋 i Agnieszk臋. Znalaz艂 si臋 tak偶e k膮cik profilaktyki zdrowotnej.
Dla Mateusza uda艂o si臋 zebra膰 1527,12z艂 馃挅馃挅馃挅
Bardzo dzi臋kujemy wszystkim za okazane wsparcie!
M艂odzie偶y z VI LO gratulujemy znakomitej organizacji koncertu Jeste艣cie wspania艂ymi Kolegami a my ogromnie cieszymy si臋, 偶e mogli艣my by膰 z Wami, by wsp贸lnymi si艂ami do艂o偶y膰 troch臋 grosza do skarbonki Mateusza
Galeri臋 zdj臋膰 udost臋pni艂a nam Pani Magdalena Deczy艅ska – dzi臋kujemy pi臋knie

聽聽