Koncert dla Julki i Adriana

W niedzielę dla Julki i Adriana w Czernikowie niesamowicie i z ogromną mocą zagrał Zespół Progress. Muzycy porwali słuchaczy w świat alternatywnego rocka. Była to prawdziwa muzyczna uczta, z bogactwem instrumentalnym oraz bardzo ciekawym, oryginalnym głosem solisty z Kuby.

Na scenie pojawiły się także młode artystki ze szkoły podstawowej w Czernikowie: Julka, Karolina, Amelia, Amelia i Maja, z którymi wokalnie pracuje Pani Małgorzata Janiszewska. Spotkanie zakończyła zumba z gorącym zespołem Młodzieżowej Drużyny Pożarniczej ze Steklina. W czasie koncertu można było na kiermaszu charytatywnym dorzucić swój grosik do puszki, wspierając zbiórkę na rzecz Julki i Adriana.

W cudownej atmosferze letniego, gorącego dnia Dzięki Wam udało się nam zebrać 840 zł!!!

Bardzo serdecznie dziękujemy Wszystkim, którzy pomogli nam w przygotowaniu koncertu oraz tym, którzy dzieląc się swoim talentem wystąpili na scenie. Przede wszystkim dziękujemy naszym Gwiazdom z Zespołu Progress a także Panu Tomaszowi Krasickiemu-Wójtowi Gminy Czernikowo, Przewodniczącemu Radu Gminy Czernikowo Panu Rafałowi Rutkowskiemu, Panu Dariuszowi Chrobakowi – Dyrektorowi Szkoły Podstawowej w Czernikowie, Panom Stasiowi Lewandowskiemu, Andrzejowi Mielniczukowi i Darkowi Janiszewskiemu, Zespołowi Retro, Młodzieżowej Drużynie Pożarniczej ze Steklina, przepięknie śpiewającym dziewczynkom ze szkoły podstawowej wraz z Panią Małgosią a także naszym Wolontariuszom Krysi, Asi, Julce, Gosi, Jackowi i Andrzejowi.

DZIĘKUJEMY!!!