II Przegląd Talentów Przedszkolnych

W poniedziałek 7 października po raz drugi zaprosiliśmy dzieci na Przegląd Talentów Przedszkolnych organizowany przez naszą Fundację pod patronatem Pana Tomasza Krasickiego – Wójta Gminy Czernikowo. Na scenie gościły prawdziwe talenty!!! Słuchaliśmy piosenek, wierszy, oglądaliśmy tańce. Było bajecznie kolorowo, piękne stroje, ciekawe rekwizyty a przede wszystkim doskonała zabawa i prawdziwa lekcja odwagi dla małych wykonawców 🙂 Bardzo serdecznie gratulujemy wszystkim wykonawcom przede wszystkim tej odwagi (sami wiemy, że scena potrafi nieźle stresować 😉 ) a także świetnego wykonania przygotowanych występów. Panu Wójtowi dziękujemy za udostępnienie auli oraz za słodkie upominki, które razem z naszymi podarunkami trafiły do każdego przedszkola. Dziękujemy Andrzejowi i Krzysiowi za nagłośnienie. Wszystkim dziękujemy za przybycie i wspólną zabawę i już czekamy na kolejne spotkanie z Wami 🙂