Hawajsko w Osieku nad Wisłą

Pogoda nas nie rozpieszcza, za to my staramy się rozpieszczać naszych Gości 😁 Kolejny raz spotkaliśmy się w ŚDS w Osieku nad Wisłą. Było kolorowo, wesoło i troszkę Hawajsko 💃💃💃 Były tańce, występy artystyczne i cudowna wspólna zabawa. Znalazło się także co nieco na ząb. Nasze niezastąpione Gospodynie z KGW Pokrzywno i KGW Jutrzenka zadbały o słodkie ciasta 🥞🥞🥞Małgosia ugotowała przepyszny bigosik i smalczyk 🍲🍲 a nasz Mirek z Janem ze Stowarzyszenia Nasze Silno dzielnie obsługiwali grilla🥓🥩🍗 za co pięknie wszystkim dziękujemy 😘😘😘. Bardzo dziękujemy wszystkim Gościom za wspólną zabawę 💃💃💃 i miło spędzony czas 🥰🥰🥰Wielkie podziękowania dla Dyrektora ŚDS Mieczysława Kasprowicza i Zarządu Powiatu Toruńskiego za umożliwienie Fundacji organizacji spotkania w tym pięknym zakątku Osieka 🌹🌹 Podziękowania kierujemy także do wójtów gminy Czernikowo Tomasza Krasickiego i Obrowo Andrzeja Wieczyńskiego za pomoc w zapewnieniu transportu dla KGW Jutrzenka i Klubu Seniora Sami Swoi. 🌹Kochani bardzo się cieszymy że kolejny raz mogliśmy Was wszystkich gościć i cieszyć się Waszą obecnością 🌹🌹🌹 Do zobaczenia na kolejnych spotkaniach z Werwą Team 🎉🎉🎉