Chcę pomóc

Chcesz nam pomóc pomagać innym? Teraz to proste!

DAROWIZNA NA CELE STATUTOWE

wpłata na konto

BGŻ BNP PARIBAS

DARY RZECZOWE

zabawki, gry, książki, odzież, obuwie,

środki czystości, środki higieniczne,

środki pielęgnacyjne, artykuły plastyczne, szkolne, itp.

KLUB POMAGACZY

Jeśli chcesz pomagać razem z nami wnosząc promień otuchy w życie tych, którzy trwają w cieniu… cierpienia, choroby, biedy, bezradności, osamotnienia… dołącz do naszego „Klubu Pomagaczy”. Klub skupia wyjątkowe osoby wrażliwe na los drugiego człowieka, które wspierają systematycznie naszą działalność.
Aby dołączyć do naszego Klubu, ustaw na swoim koncie bankowym zlecenie stałe w kwocie, w jakiej chcesz miesięcznie pomagać, o tytule Darowizna na cele statutowe – Klub Pomagaczy

Koniecznie poinformuj nas o swojej decyzji, zostawiając kontakt meilowy na nasz adres fundacjawerwateam@gmail.com, abyśmy mogli zaprosić Cię na doroczną Galę „Pomagam bo lubię”, na której będziemy mogli wyrazić swoją wdzięczność za Twoją pomoc i przekazać informację o tym, czego dokonaliśmy dzięki otrzymanemu wsparciu.

PARTNERZY BIZNESOWI

Zachęcamy firmy by angażowały się w działania na rzecz naszych podopiecznych, bo dzięki ich pomocy jesteśmy w stanie skutecznie pomagać dzieciom, inicjować nowe akcje i zapewnić długofalowe działanie naszych projektów. W podziękowaniu Logo Firmy, która nam pomaga zostanie zamieszczone na naszej stronie w specjalnej zakładce.

Zapraszamy do współpracy i wspierania nas poprzez:

• darowizny
  • marketing w dobrej sprawie (akcje sprzedażowe, z których część zysku wspiera naszych podopiecznych)
  • cykliczne akcje specjalne (np. Akcja świąteczna dla firm, zakup prezentów dla dzieci)
  • wolontariat ( w tym wolontariat kompetencyjny)
  • regularną promocję fundacji wśród pracowników (1%, akcje świąteczne, akcje biegowe)
  • PRZEKAZANIE BILETÓW, ZAPROSZEŃ, WEJŚCIÓWEK DO KINA, TEATRU, NA BASEN, PARKÓW ZABAW, ITP. – dla osób wspieranych przez Fundację

MASZ INNY POMYSŁ NA AKCJĘ CHARYTATYWNĄ, IMPREZĘ, SPOTKANIA?

NAPISZ LUB ZADZWOŃ DO NAS I DZIAŁAJMY RAZEM!