Budzimy Grażynkę!

Oj działo się wczoraj działo!!!
Remiza OSP w Czernikowie 14 sierpnia zamieniła się w salę taneczno-koncertową 💃💃💃
Tym razem spotkanie dedykowane było Pani Grażynce Jankowskiej z Czernikowa.
Pani Grażynka w kwietniu br. doznała wstrząsu anafilaktycznego, w wyniku którego zatrzymała się akcja serca. Po 14 minutowej reanimacji serce <3 podjęło pracę ale Pani Grażynka nie odzyskała przytomności… Obecnie jest w stanie śpiączki otoczona troskliwą opieką rodziny, która każdego dnia walczy o jej powrót do zdrowia i sprawności. Wiąże się to jednak z ogromnymi kosztami rehabilitacji i terapii…. Nasza Fundacja zorganizowała imprezę muzyczno-taneczną, by w ten sposób dołożyć małą cegiełkę pomocy w budzeniu Pani Grażynki.
Był nastrojowy koncert muzyki 👩‍🎤👩‍🎤 autorskiej Anity i Mateusza Kurek, przeboje DJ Faziego oraz koncert Grupy Muzycznej Piotra i Pawła
Między szaleństwem tanecznym na parkiecie Monika, Mirek i Wioletta prowadzili licytacje, by puszki dla Pani Grażynki były pełne 💪💪💪 Nasza Gosia dzielnie prowadziła kiermasz a z dziećmi rysował jak zawsze pełen pomysłów 🎨🎨🎨Jacek. Tym razem młodzi artyści wzbogacili scenografię koncertu, dekorując ściankę przepięknymi serduszkami 💖💖💖 dla Grażynki!
Zespół Charytatywny i córka Pani Grażynki-Magda zadbali o ciasta 🥧🥧🥧 by osłodzić wspólnie spędzony czas. Dla milusińskich Pan Romuald Masalski z Mini Wesołego Miasteczka ROAN przygotował piękną, kolorową zjeżdżalnię i nawet deszcz, który groził nam na początku zamienił się w jasne promienie słońca 🌞
Piotr i Paweł nie tylko porwali do tańca swoimi największymi przebojami ale jeszcze w ramach extra licytacji dorzucili przejażdżki swoim pięknym białym 🏎🏎🏎🏎Chevroletem Camaro!
Dzięki Wam udało się zebrać niemałą kwotę 💪💪💪2040,01 zł, która zasili konto Pani Grażynki!
Za pomoc w organizacji imprezy wielkie podziękowania 🌹🌹🌹kierujemy do Wójta Gminy Czernikowo Pana Tomasza Krasickiego, który po raz kolejny udostępnił nam remizę OSP. Dziękujemy artystom za oprawę muzyczną 🎼🎹🎷🎺, Zespołowi Charytatywnemu za słodkości, Krzysiowi Bułakowskiemu za relację fotograficzną 📸📸📸, Mirkowi za ciężką pracę przy noszeniu pudeł, worków i przygotowaniu kiermaszu – a naszym wolontariuszom za obsługę kiermaszu i sprzątanie po imprezie😘😘😘 Całemu Zarządowi mocne uściski za przygotowania i czuwanie nad organizacją imprezy 😍😍😍
Bardzo dziękujemy Wam wszystkim za obecność i wspólną wyśmienitą zabawę a Pani Grażynce życzymy szybkiego powrotu do zdrowia 🌹🌹🌹
Zapraszamy do galerii gdzie znajdziecie fotorelację z wczorajszego dnia!
Zaglądajcie też na naszą stronę gdzie wkrótce będziemy informować o kolejnych akcjach 🙂
Do zobaczenia wkrótce!!!