1 URODZINY WERWA TEAM

Kochani emocje związane z naszymi 1 Urodzinami jeszcze nie opadły! Spotkanie z Wami poruszyło nas bardzo i dostarczyło niesamowitych wzruszeń! Dla nas to było nie tylko podsumowanie pierwszego roku Fundacji ale także mały bilans zdarzeń, które zapoczątkowało pod koniec 2016r. przypadkowe spotkanie naszej Trójki…która z czasem stała się 4 😉 Takie krótkie spojrzenie wstecz uświadomiło nam, jak wiele udało się przez ten czas zrobić dobrego. To wszystko było – i jest – możliwe dzięki takim ludziom jak WY – ciepłym, serdecznym, otwartym na drugiego człowieka <3 <3 <3 Wszyscy razem i Każdy z Was z osobna jest dla nas WYJĄTKOWY – wnosicie w nasze fundacyjne życie wiele pozytywnej energii i radości. Okazywane zaufanie, wsparcie i twórczy udział w życiu Fundacji sprawia, że nasz zapał nie gaśnie a wręcz rozpala się każdego dnia na nowo, jeszcze goręcej i mocniej! Nieraz wdzięczność naprawdę trudno jest ubrać w słowa…i wtedy proste DZIĘKUJEMY zawiera wszystko co chcemy wyrazić…zatem DZIĘKUJEMY <3 <3 <3 za tak wiele ciepłych słów, za życzliwość, kwiaty, upominki a przede wszystkim za Waszą obecność…przez wszystkie dni w roku…to niesamowite być otoczonym tyloma życzliwymi ludźmi i za to Wam z serca dziękujemy! W sposób szczególny dziękujemy tym osobom i firmom, które sprawiły, że nasze Urodziny miały tak wyjątkową oprawę. Dziękujemy Wójtowi Gminy Czernikowo Panu Tomaszowi Krasickiemu, Barbarze i Krzysztofowi Rumińskim z Piekarni Cukierni w Głogowie, Panu Jerzemu Zglinickiemu, Krzysztofowi Bejnarowi, Firmie BETPOL, Markowi Kłoczko i Przemkowi Kłoczko z Firmy PRYZMAT, Panu Tomaszowi Nocny z firmy EKOTOM, Katarzynie i Marcinowi Ziółkowskim, Mieczysławowi Kasprowicz, Wiesławowi Ziółkowskiemu, Pani Teresie Chlebowskiej i naszym kochanym Paniom z KGW Pokrzywno, Małgorzacie Kołeckiej, wszystkim Paniom, które upiekły przepyszne ciasta i przygotowały smakołyki na urodzinowy stół, wszystkim naszym Wolontariuszom, którzy zawsze tak bardzo nas wspierają! Wielkie ukłony dla artystów, którzy sprawili, że ten dzień był tak niepowtarzalny i piękny – dla Dominiki Balewskiej i Janusza Lewandowskiego z zespołu METRONOM oraz dla Zespołu Queens of Violin! Wybaczcie proszę, że nie wymienię imiennie wszystkich osób, stowarzyszeń, KGW, OSP, którym chcielibyśmy złożyć podziękowania… mamy Wszystkie Wasze imiona wyryte w naszych sercach… Pozdrawiamy Was wszystkich serdecznie i zapraszamy na nasze kolejne imprezy i akcje charytatywne! za piękne zdjęcia buziaki dla Krzysia Bułakowskiego 😉